subscribe: Posts | Comments

INVITATIE DE PARTICIPARE la Worskshop online

Comentariile sunt închise pentru INVITATIE DE PARTICIPARE la Worskshop online
INVITATIE DE PARTICIPARE la Worskshop online

Stimata Doamna/ Stimate Domn,

Institutul National de Endocrinologie „C.I.Parhon” are placerea de a va invita sa participati la un eveniment de tip workshop online care face parte dintr-o serie de cinci astfel de actiuni privind patologia indusa de deficitul endemic de iod (screening, diagnostic si tratament precoce al patologiilor) organizate in cadrul proiectului EndoMIP_Imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical in domeniul endocrinologiei, pentru prevenirea maladiilor cu impact populational,POCU/91/4/8/108124.

Evenimentul are caracter informativ stiintific si este destinat exclusiv profesionistilor din domeniul medical – medici, asistenti, biochimisti, biologi, chimisti si alti specialisti care intregesc echipa multidisciplinara necesara diagnosticului, tratamentului si monitorizarii pacientului cu afectiuni endocrinologice in echipa multidisciplinara.

Workshop-ul va fi moderat de Dr. Elena Castellano, un profesionist cu peste 10 de ani de experienta generala in domeniul medical si peste 9 de ani in endocrinologie, castigata in institutii cu renume din Italia, printre care mentionam S.Croce e Carle di Cuneo. Doamna Dr. Castellano este de asemenea co-autorul a 27 de lucrari de specialitate si 6 studii clinice.

Evenimentul va avea urmatoarele coordonate:

  • Data de organizare: 25 Mai 2021
  • Interval orar: 16:00 – 20:00
  • Locatie: eveniment online desfasurat pe platforma Cisco Webex Meetings – in cazul in care aveti disponibilitate si sunteti selectat sa participati, veti putea sa o faceti din fata propriului device (laptop, calculator, telefon) prin accesarea linkului ce va fi furnizat ulterior inscrierii la eveniment.
  • Agenda eveniment: poate fi consultata in Anexa 1 la prezenta invitatie.

Daca doriti sa va inscrieti la workshop-ul descris mai sus, va rugam sa contactati expertii responsabili, utilizand urmatoarele date:  

E-mail: gabriela.ene@proiectefinantate.ro

Tel.: 0735 642 958

  • Oana Felicia Cojocaru (Expert Organizare si Logistica)

E-mail: oana.cojocaru@proiectefinantate.ro

Tel.: 0770 454 652

Tinand cont de numarul restrans de locuri disponibile, primele 20 de persoane care isi exprima interesul de a participa la eveniment si care se incadreaza in categoria grupului tinta eligibil, vor fi automat selectate.

Ulterior selectiei veti fi contactat de expertii din partea echipei de implementare a proiectului pentru detalii suplimentare legate de participarea la actiune.

Descarca Invitatie de participare

Descarca Agenda workshop 2