subscribe: Posts | Comments

INVITATIE DE PARTICIPARE la Worskshop online

Comentariile sunt închise pentru INVITATIE DE PARTICIPARE la Worskshop online
INVITATIE DE PARTICIPARE la Worskshop online

Stimata Doamna/ Stimate Domn,

Institutul National de Endocrinologie „C.I.Parhon” are placerea de a va invita sa participati la un eveniment de tip workshop online care face parte dintr-o serie de cinci astfel de actiuni privind patologia indusa de deficitul endemic de iod (screening, diagnostic si tratament precoce al patologiilor) organizate in cadrul proiectului EndoMIP_Imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical in domeniul endocrinologiei, pentru prevenirea maladiilor cu impact populational,POCU/91/4/8/108124.

Evenimentul are caracter informativ stiintific si este destinat exclusiv profesionistilor din domeniul medical – medici, asistenti, biochimisti, biologi, chimisti si alti specialisti care intregesc echipa multidisciplinara necesara diagnosticului, tratamentului si monitorizarii pacientului cu afectiuni endocrinologice in echipa multidisciplinara.

Workshop-ul va fi moderat de Dr. Laura Iconaru, un profesionist cu peste 20 de ani de experienta generala in domeniul medical si peste 18 ani in endocrinologie, castigata in institutii cu renume din Romania si Belgia , printre care mentionam Spitalul de Urgenta Craiova si CHU Brugmann Bruxelles. Doamna Dr. Iconaru este de asemenea co-autorul a 4 lucrari de specialitate si a participat la numeroase prezentari in cadrul unor congrese si conferinte nationale si internationale.

Evenimentul va avea urmatoarele coordonate:

  • Data de organizare: 01 Iunie 2021
  • Interval orar: 17:00 – 20:00
  • Locatie: eveniment online desfasurat pe platforma Cisco Webex Meetings – in cazul in care aveti disponibilitate si sunteti selectat sa participati, veti putea sa o faceti din fata propriului device (laptop, calculator, telefon) prin accesarea linkului ce va fi furnizat ulterior inscrierii la eveniment.
  • Agenda eveniment: poate fi consultata in Anexa 1 la prezenta invitatie.

Daca doriti sa va inscrieti la workshop-ul descris mai sus, va rugam sa contactati expertii responsabili, utilizand urmatoarele date:  

E-mail: gabriela.ene@proiectefinantate.ro

Tel.: 0735 642 958

  • Oana Felicia Cojocaru (Expert Organizare si Logistica)

E-mail: oana.cojocaru@proiectefinantate.ro

Tel.: 0770 454 652

Tinand cont de numarul restrans de locuri disponibile, primele 20 de persoane care isi exprima interesul de a participa la eveniment si care se incadreaza in categoria grupului tinta eligibil, vor fi automat selectate.

Ulterior selectiei veti fi contactat de expertii din partea echipei de implementare a proiectului pentru detalii suplimentare legate de participarea la actiune.

Descarca Invitatie de participare

Descarca Agenda workshop 4