subscribe: Posts | Comments

INVITATIE DE PARTICIPARE LA CONFERINTA

Comentariile sunt închise pentru INVITATIE DE PARTICIPARE LA CONFERINTA
INVITATIE DE PARTICIPARE LA CONFERINTA

INVITATIE DE PARTICIPARE la Conferinta online din cadrul campaniei de informare si educare, privind patologia indusa de deficitul endemic de iod (screening, diagnostic si tratament precoce al patologiilor)

Stimata Doamna/ Stimate Domn,

Institutul National de Endocrinologie „C.I.Parhon” are placerea de a va invita sa participati la conferinta organizata ca parte a campaniei de informare si educare privind  patologia indusa de deficitul endemic de iod (screening, diagnostic si tratament precoce al patologiilor) din cadrul proiectului EndoMIP_Imbunatatirea nivelului de competente al profesionstilor din sectorul medical in domeniul endocrinologiei, pentru prevenirea maladiilor cu impact populational, POCU/91/4/8/108124. Conferinta va avea caracter informativ stiintific si este destinata exclusiv profesionistilor din domeniul medical (50 de persoane din care 15 din regiunea Bucuresti Ilfov si 35 din alte regiuni) – medici, asistenti, biochimisti, biologi, chimisti si alti specialisti din domeniu dar nu numai, care intregesc echipa multidisciplinara necesara diagnosticului, tratamentului si monitorizarii pacientului cu afectiuni endocrinologice, din urmatorul areal geografic:

  • Regiunea Bucuresti-Ilfov: Judetul Bucuresti;
  • Regiunea Centru: Judetele Covasna, Brasov, Mures, Alba;
  • Regiunea Sud-Est: Judetele Galati, Braila;
  • Regiunea Sud: Judetele Prahova, Arges, Dambovita;
  • Regiunea Sud-Vest: Judetele Gorj si Dolj;
  • Regiunea Nord-Vest: Judetul Cluj;
  • Regiunea Nord-Est: Judetele Iasi, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt.

Evenimentul va avea loc in mediul online, in perioada 20 – 22.11.2020 pe platforma Cisco Webex Meetings in urmatoarele intervale orare:

  • 20.11.2020 – intervalul orar 15:00 – 19:00
  • 21.11.2020 – intervalul orar 10:00 – 14:00
  • 22.11.2020 – intervalul orar 10:00 – 14:00

Evenimentul va fi moderat de o serie de experti din partea Beneficiarului printre care mentionam Conf. Dr. Diana Loreta Paun, Conf. Dr. Monica Livia Gheorghiu. Conferinta va consta in discutii/ dezbateri dar si prezentari relevante pentru cele doua aspecte considerate probleme prioritare de sanatate respectiv deficitul de iod insuficient corectat si disfunctiile tiroidiene, tinand cont ca sunt chestiuni care influenteaza in mod radical evolutia pozitiva a starii de sanatate la nivel national.

In cazul in care doriti sa participati la conferinta online, puteti sa o faceti din fata propriului device
(laptop, calculator, telefon) prin accesarea linkului ce va fi furnizat ulterior inscrierii la eveniment.

Tinand cont de numarul restrans de locuri disponibile, primele 50 de persoane care isi exprima interesul de a participa la eveniment si care se incadreaza in categoria grupului tinta eligibil, vor fi automat selectate.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam contactati:

Ene Luminita Gabriela

Expert Organizare si Logistica

Telefon: 0753 265 554

E-mail:   gabriela.ene@proiectefinantate.ro