subscribe: Posts | Comments

FORMULARE DE ÎNREGISTRARE

Comentariile sunt închise pentru FORMULARE DE ÎNREGISTRARE
FORMULARE DE ÎNREGISTRARE

Va rugam sa alegeti judetul dvs. si sa va identificati in prima rubrica a formularului, dupa care aveti posibilitate sa selectati prima dvs. optiune pentru stagii clinice.
Ulterior, va invitam sa cititi si sa aprobati politica GDPR aplicata in acest formuar de inregistrare. Aveti libertatea sa optati sa incheiati aceasta forma de inregistrare online doar partial pe acest formular, si restul prin apel telefonic, care va fi initializat in functie de prioritizarile momentului.

Evenimentele vor avea loc in cadrul laboratoarelor din Institutul Național de Endocrinologie CI Parhon în perioada iulie – noiembrie 2020, conform agendei pe zile.

Pentru a vizualiza dati click aici: vezi anexa_STAGII CLINICE_Agenda zilnica și a calendarului: vezi anexa_STAGII CLINICE_Calendar.

Evenimentul va fi susținut de o serie de experți din partea Beneficiarului – „INE C.I. Parhon” cu experiență în practica clinică:

  • Departamentul Imagistica Medicala: Dr. Anda Dumitrașcu – medic primar, doctor în științe medicale, șef laborator imagistică medicală,
  • Laboratorul de medicina nucleara: dr. Cercetător Științific Mariana Purice

Ținând cont de numărul restrâns de locuri disponibile, primele 50 de persoane care iși exprimă interesul de a participa la eveniment si care se încadrează în categoria grupului țintă eligibil, vor fi automat selectate.

Pentru a vă înscrie la una dintre grupele de stagii clinice vă rugăm dați click aici:

FORMULARE DE INREGISTRARE

Acceseaza FORMULAR INREGISTRARE STAGIU CLINIC Arges

Acceseaza FORMULAR INREGISTRARE STAGIU CLINIC Bacau (inclusiv Buhusi)

Acceseaza FORMULAR INREGISTRARE STAGIU CLINIC Braila

Acceseaza FORMULAR INREGISTRARE STAGIU CLINIC Covasna

Acceseaza FORMULAR INREGISTRARE STAGIU CLINIC Galati